Sosyal Medya Yönetimi A'dan Z'ye Herşeyin 2 Maddesi

Sosyal medya yönetiminin 5 Ana maddesi, hızla gelişen internet sektörü içerisinde markanızın hedef kitlenize ulaşabilmesi için zorunluluk haline gelmiş ve sosyal medya kanallarınızın koordinasyonu olarak özetlenebilir.



Günümüzde firma veya şahıs bazında birçok kişi hedef kitlesine ulaşmak için başta Facebook, Twitter ve Instagram olmak üzere markaya bağlı olarak farklı sosyal medya kanallarını kullanmakta, geliştirdikleri stratejiler ile sosyal medya bilinirliklerini artırma çabasındadır.

Bu yazı serimiz içerisinde ajans veya bağımsız olarak sosyal medya yönetimi yapan kişilerden farklı olarak kendi sosyal medya yönetiminiz için uygulamanız gereken adımları, dikkat etmeniz gereken noktalar ve farklı sosyal medya mecraları için yapabileceklerinizi tek tek ele alacağız.

Aşırı detaya kaçmadan, hemen hemen herkesin doğru bir sosyal medya yönetimi için yapabileceklerini bir araya getirmeye çalışacağım bu yazı dizisi içerisinde, başta ana hatlarıyla sosyal medya yönetimi içerisinde dikkat etmeniz gereken noktaları anlatırken, yine her sosyal mecra için markanızı bir adım öteye taşımak için yapmanız gerekenleri de ele alacağım.

Madde 1:Nereden Başlanmalı?

Birçok kişi projesi veya markası için hedef kitlesine daha kolay ulaşabileceğini bildiği sosyal medya yönetimi hakkında az çok bilgi sahibi olsa da özellikle başlangıç aşamasında birçok sorun ile karşılaşmakta, kısa sürede de vazgeçmektedir. Siz de bunlardan biriyseniz doğru bir başlangıç yapmakta olucaksınız.

Madde 2:Hangi Sosyal Medya Kanalları Kullanılmalı?

Markaların yaptığı en büyük hatalardan biri sosyal medya yönetimi denildiğinde tüm sosyal mecraları kullanmaya kalkışmaları ve yarattıkları zaman ve emek gücü israfından dolayı hiçbir mecrada tam olarak tutunamamalarıdır.


Beni dinleyip :) Okuduğunuz için teşekkür ederim..!

Bide arkadaşlar sizlerden tek ricam.Okuduğunuz YAZI - KONU'larımızın altına YORUM - GÖRÜŞLER'inizi paylaşmanızdır.Bu em benim hemde site'mizi ilk sıralarda görmemiz için çok önemlidir..!İyi zaman geçirmeniz dileğiyle TEŞEKKÜRLER..!

7 yorum:

  1. nereden başlıyacağıma karar vermekte zorlanıyordum, buunu öğrendiğim gerçekten iyi oldu, biranönce işe koyulmalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kararınızda yardımcı olduğuma sevindim...

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Sadece web tasarım değil, Sosyal medya ve sosyal medya yönetimi konularında da çok iyiler. http://www.reklowebtasarim.com

    YanıtlaSil
  5. Sadece web tasarım değil, sosyal medya ve sosyal medya yönetimi konularında da çok iyiler

    YanıtlaSil