Wordpress 4.2.2 Güncellemesi Yayınlandı

Merhabalar arkadaşlar bugün sizlere.Wordpress 4.2.2 Güncellemesi adlı konumuzu yazıcam.

WP Güncelleme


En çok tercih edilen blog sistemlerinden biri olan Wordpress kısa bir süre önce Wordpress 4.2.2 güncellemesini yayınladı.Açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılan Wordpress söz konusu güncellemenin önemli olduğunu altına çiziyor.

Wordpress 4.2.2 güncellemesi, kritik güvenli hatalarını gideriyor.Aynı zamanda yapılan açıklamalara göre güncelleme ile birlikte iki önemli güvenlik açığı da kapatılıyor.

Güncelleme sayesinde aralarında popüler Twenty Fifteen temasının da bulunduğu bir çok eklenti ve temalardaki açık giderildi.Elde edilen bilgilere göre içerik yönetşm sşsttemşne bakım yapan bu güncelleme, tam 13 hatayı düzeltiyor.



Beni dinleyip :) Okuduğunuz için teşekkür ederim..!

Bide arkadaşlar sizlerden tek ricam.Okuduğunuz YAZI - KONU'larımızın altına YORUM - GÖRÜŞLER'inizi paylaşmanızdır.Bu em benim hemde site'mizi ilk sıralarda görmemiz için çok önemlidir..!İyi zaman geçirmeniz dileğiyle TEŞEKKÜRLER..!

7 yorum:

  1. Her zaman güncelleme yayınlanır ancak her zaman mutlaka bir açık olacaktır.

    YanıtlaSil
  2. Evet katılıyorum ama açıkları kapatmayada bir DUR zamanıda gelicek. :)

    YanıtlaSil
  3. güncelle güncelle bitmiyor arkadaş. Neticede kullnışlı ama yavaş işte. Her güncellemede bir tık hızlanır mı diye ümit ediyorum

    YanıtlaSil
  4. 4.2.2 güncellemesinin üstüne 4.3 güncellemesi bile geldi ancak 4.2.2, 4.3'e göre daha stabil bir güncelleme bende şu anda onu kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Kazım Kaplan10/17/2015 5:44 ÖS

    bu güncellemeyle wordpressim daha iyi oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede daha iyi oldu.Her çıkan sürümde + yenilik ve hatalar çıkartıyorlar ve daha mükemmel bir şekilde bizlere sunuyorlar...

      Sil